Kandidaten – IT professionals

Wie zijn wij?

Het succes en de tevredenheid van onze klanten, is wat Ardekay succesvol maakt. Met enthousiaste teams van gespecialiseerde IT Recruitment Consultants, op zowel permanente als contract basis, gaan wij voor jou aan de slag. Door jouw ambities te begrijpen kunnen wij jou helpen met het vinden van je nieuwe carrièrestap. Snel en efficiënt. Dat is ons doel.

Wat doet Ardekay?

Onze Recruitment Consultants werken in toegewijde teams om te zorgen voor een hoog kwaliteitsniveau. Wij bouwen bruggen tussen bedrijven en mensen en onderhouden constant ons extensieve netwerk om zo tot de beste resultaten te komen.

Wat kan Ardekay voor jou betekenen?

Ben je op zoek naar de meest interessante permanente of contracting IT vacatures? Wij hebben ze in ons portfolio. BinnenArchitect, Design en Development richten we ons voornamelijk op:

Verder richten we ons ook op de niches CRM & ERP, Business Intelligence & Datawarehousing en Project & Project Management.

Wat kun jij verwachten?

Met onze diepgewortelde ervaring in IT Recruitment zijn kwaliteit en diepgaande kennis van de IT markt gegarandeerd. Wij bieden jou een hoog serviceniveau, snelheid en efficiëntie en zorgen ervoor dat jij toegang hebt tot de best beschikbare functies bij de mooiste bedrijven.

 

Ga direct naar

Account aanmaken – Schrijf je bij ons in en wij gaan voor jou aan de slag


Inloggen – Log in om jouw persoonlijke profiel te bewerken


Voordelen van mijn account – Benieuwd wat je met jouw Ardekay account kunt? Hier lees je meer.


Recommend a friend – Ken jij een top IT professional? Wij komen graag met hem of haar in contact.


Onze werkwijze – Wij zijn volledig transparant over hoe wij te werk gaan.


Ervaringen met Ardekay – Lees hier wat anderen van ons vinden