Onze werkwijze

Met 25 jaar recruitment experience weet Ardekay waar de wensen van klant en kandidaat liggen, en vooral, waar deze elkaar ontmoeten. Wij zijn de brug tussen deze twee partijen en bevorderen dit proces. Met plezier in onze baan staan we jou graag te woord en ten dienst om te zien waar jouw ambities en dromen liggen. Zo kunnen wij jou helpen deze waar te maken bij de juiste werkgever.

Stap 1: Je wordt kandidaat bij Ardekay

Je schrijft je in via onze website. Hier maak je een profiel aan zodat jouw werkervaring en wensen voor de toekomst bij ons bekend zijn. Inschrijven is kosteloos en vrijblijvend. Via jouw profiel kun je ook reageren op vacatures op onze website.

Stap 2: Jouw consultant

Onze recruitment consultants zijn allen gespecialiseerd ineen bepaalde niche van IT. Hierdoor kom je altijd in contact met iemand die zich specifiek op jouw vakgebied richt. Eén van onze recruiters neemt altijd contact met je op wanneer je je inschrijft of solliciteert. Zelf contact opnemen met één van onze consultants kan natuurlijk ook altijd.

Stap 3: Overleg

Wanneer een recruitment consultant jou benadert, wordt er een overzicht gemaakt van jouw ervaring in het verleden en jouw wensen voor de toekomst. Aan de hand hiervan wordt er gekeken welke mogelijkheden wij binnen ons netwerk hebben voor jou. Houd je profiel up-to-date zodat we jou kunnen benaderen als we een geschikte vacature voorbij zien komen.

Stap 4: Werven

Wij gaan op zoek naar een passende openstaande vacature. We stellen jou voor bij bedrijven waarvan in ons gesprek naar voren kwam dat deze binnen jouw interesses liggen. Wij houden hierbij uiteraard rekening met de eisen van de vacatures en de ervaringen van de kandidaat. Anderzijds benaderen we géén bedrijven waarvan je hebt aangegeven dat dit niet de bedoeling is.

Stap 5: Solliciteren

Hier begint jouw werk. Als een bedrijf jouw CV en profiel interessant vindt, dan word je uitgenodigd bij hen op gesprek. Een tweede of zelfs derde gesprek kan volgen. In het proces van salaris- en contractonderhandeling bemiddelt een recruiter van Ardekay tussen het bedrijf en jou. Hij of zij begeleidt je tot aan de laatste stap.

Stap 6: Gefeliciteerd!

Je hebt een nieuwe baan via Ardekay gevonden. We hebben graag nog eens contact om te horen hoe het bij jouw nieuwe werkgever bevalt. En natuurlijk wensen we je een fijne verder carrière toe.

Dus schrijf je nu bij ons in en wie weet geven wij ook jouw carrière een nieuwe boost.