• Antwerpen
  • Gelderland
  • Noord Brabant
  • Noord Holland
  • Overijssel
  • Utrecht
  • Zuid Holland
29 Vacatures

DIT VINDEN ANDEREN VAN Ardekay IT Recruitment
 

Benieuwd naar wat anderen zeggen over Ardekay IT Recruitment? Over onze Recruitment Consultants of over onze manier van werken? Lees hier reviews van onze kandidaten en opdrachtgevers. Wij horen ook graag jouw feedback over wat je goed vindt aan onze dienstverlening. Of over wat beter kan. Wil je jouw mening delen? Schrijf een review en mail deze naar info@ardekay.com.


Kevin reviews Davit Seng

Davit is een goed en hard werkende man. Hij heeft zo veel contact met mij en de bedrijven, zodat er enkel bedrijven kwamen die op mijn profiel aansluiten. Daarbij bespreekt Davit in het bedrijf wat voor persoon het om gaat, en bij de persoon om wat voor bedrijf het gaat, zodat er geen onangename verassingen komen. Je krijgt veel informatie over het bedrijf van te voren, je wordt geholpen om een gesprek voor te bereiden, en Davit doet er alles aan om je zo veel mogelijk kans te geven dat je in het bedrijf terrecht kunt. Daarnaast is Davit erg aardig, je kan er gemakkelijk een babbeltje mee maken, naar mijn mening 1 van de gezelligste en beste recruiters die ik heb gesproken.


Fred reviews Fabiën Mendes Brito

Fabiën is enthousiast en geeft goede begeleiding. Zij komt haar afspraken altijd na en is zeer communicatief. Ik vond het erg prettig met haar samen te werken, je krijgt van haar een positieve gevoel.


Sander reviews Fabiën Mendes Brito

Fabiën zit er bovenop om een baan te vinden die bij je past. Ondertussen onderhoudt ze regelmatig contact zodat je goed op de hoogte blijft van de voortgang. Daarnaast is ze heel enthousiast en prettig in de omgang.


Jursley reviews Fabiën Mendes Brito

Dit is de eerste referentie ooit dat ik schrijf voor een recruiter. Wat mij betreft zegt dit genoeg over Fabiën! Maar voor degene waarvoor het nog niet duidelijk is zal ik alsnog alles op een rijtje zetten:
Fabiën is geduldig, luistert goed naar wat je als ontwikkelaar wilt in je dagelijkse werkzaamheden en koppel je altijd met de juiste bedrijven. Bij alle bedrijven waarvoor ik op gesprek was via Fabiën had ik meteen een klik. Daarnaast was Fabiën ook een goede raadgever bij het nemen van de juiste beslissing. Wat ik heel erg veel waardeer aan Fabiën is dat ze niet opdringerig was. Met name dit laatste merk ik vaak bij andere recruiters maar bij Fabiën heb ik dit gevoel zeker niet gehad. Hierdoor had zij bij mij een dikke streep voor. Kort samengevat Fabiën is een leuke, gezellige, gedreven, professionele recruiter die hard voor jou aan de slag gaat om de perfecte match te vinden. 
En eerlijk is eerlijk…Naast dit alles is ze ook een zeer leuke verschijning


Jamal reviews Fabiën Mendes Brito

Fabien heeft me perfect geholpen bij het zoeken van een nieuwe baan. Ze doet eigen werk netjes, alles is gepland (communiceren op tijd, weet goed welke informatie nodig is). Ik moet noteren dat Fabien een intelligent persoon is. Ik voel dat ze voldoet aan  een juiste beoordeling van werkgever en van werkzoekend. Dat was de basis van juiste match voor de baan. Van een andere kant ze is echt energiek meid, ik zou zeggen dat zakken in haar handen kokend zijn. Het was plezierig met Fabien communiceren van persoonlijke kant, altijd komt een prettige gevoel. Bedankt, Fabien, voor je bemiddeling, Jamal


Martin reviews Davit Seng

Davit heeft mij ontzettend geholpen in mijn zoektocht naar wat ik nu precies leuk vind in een baan. Hij communiceert prettig, stelt goede vragen, en hij heeft zelfs de trein naar mijn woonplaats genomen om me face-to-face te kunnen voorbereiden op een sollicitatie. Voor hem is het meer dan alleen even iemand wegzetten en je dan zes maanden later weer bellen: hij gaat echt voor een goede, langdurige match.


Lisa reviews Tim Wissink

De gepersonaliseerde aanpak viel mij al op van bij het eerste contact. Tim wist perfect mijn wensen te matchen en zorgde ervoor dat ik goed voorbereid was bij ieder gesprek.


Elbert reviews Michael Adriaans

Michael Adriaans van Ardekay heeft zich met zijn gemotiveerde persoonlijke benadering succesvol ingezet om voor mij afspraken te regelen bij mogelijke nieuwe werkgevers. Ik bedank Michael hartelijk voor zijn getoonde inzet. Indien je opzoek bent naar een baan in de ICT met Java als werkveld dan kan Michael je mogelijk helpen deze baan te vinden.


Marvel reviews Richard Berwald

Richard heeft zich enorm voor mij ingezet om mij aan een nieuwe baan te helpen. Hij zit er telkens bovenop, zorgt ervoor dat alle benodigde informatie te allen tijde beschikbaar en goed georganiseerd is, en staat je maximaal met raad en daad bij.


Dominic reviews Michael Adriaans

Michael is een gedreven en betrokken recruiter, die goed luistert naar de wensen en behoeftes van de mensen waarmee hij werkt. Toen ik op zoek ging naar een nieuwe uitdaging heb ik direct met Michael contact opgenomen, binnen een week had ik een aantal gesprekken met interessante bedrijven, binnen een maand had ik een nieuwe baan bij een werkgever die goed bij mij past.


Huibert-Jan reviews Richard Berwald

Richard is een recruiter die verder gaat dan het oppervlakkig verspreiden van cv’s en vacatures. Richard gaat dieper in op de wensen van de werkzoekende en geeft vergaande begeleiding bij elk gesprek. Voor mij, als software ontwikkelaar, een zeer prettige samenwerking in het zoeken naar een nieuwe werkgever.


Stefan reviews Michael Adriaans

Michael is een gedreven persoon met hart voor zijn clienten. Sherp inzicht en weet de goede match te vinden. Verder geeft hij uitmuntende begeleiding bij elk stap van het proces.


Sam reviews Michael Adriaans

“Ik ben door Michael geholpen met het vinden van werk in een Java omgeving. Zijn resultaatgerichte aanpak en zijn manier van communiceren is helder en sympathiek. Hij speelde in op mijn situatie en wensen. Michael is passievol in zijn werk en ik kan hem van harte aanbevelen als je op zoek bent naar nieuwe uitdagingen.”


Saeid reviews Emilio Somohardjo

Emilio heeft voor mij een topbaan als PHP developer verzorgt. Hij heeft goed gekeken naar mijn profiel, mijn voorkeuren en wensen en op basis daarvan, binnen twee weken na zijn eerste telefoontje had ik een getekend contract in handen. Hij heeft me ook voorzien van goed advies over solliciteren en andere zaken. In tegenstelling tot veel andere recruitmentbureaus zette hij concrete stappen, steeds bereid te assisteren waar nodig was. Hij heeft me bij elke stap begeleid en staat zelfs nu nog voor me klaar in geval van moeilijkheden of vragen. Ik kan hem daarom iedereen aanbevelen die op zoek is naar een baan.


Dick reviews Wouter Ooms

Wouter is zeer gedreven en professioneel in zijn werk. Hij rust niet voordat hij de mensen die hij onder zijn hoede heeft een prachtige match met een nieuwe werkgever bezorgt heeft. Bedankt voor het mogelijk maken van mijn match Wouter!


Henry reviews Emilio Somohardjo

Emilio heeft mij een perfecte begeleiding gegeven tijdens het zoeken naar een nieuwe vaste betrekking. Zeer correct en fijn in de omgang. Hij kan je door veel te vragen zeer goed begeleiden en weet snel wat je wensen zijn. Hij zorgt dat jij in het middelpunt staat en begeleid je op intensieve wijze naar je einddoel. Dank je wel Emilio.


Kees reviews Nataschja Brons

“Natascha is een pro-actieve en gedreven recruitment consultant. Dat heb ik op de volgende manier meegemaakt: op een vrijdag morgen solliciteerde ik via mail op een junior java vacature. Een half uur later had ik haar aan de telefoon met de vraag of ze me mocht voorstellen aan een klant van haar. Na een vriendelijk doch doelgericht gesprek heeft ze mij voorgesteld bij dat bedrijf. Diezelfde dag had ik een sollicitatie gesprek bij dat bedrijf! Dat, lieve lezers, is snel schakelen en dienst verlening.”


Youri reviews LiFong Hu

“Vanaf ons eerste contact was duidelijk dat je 100% aandacht en inzet gaf om mij aan een nieuwe carrière te helpen. Ik legde mijn situatie uit en vertelde wat mijn ambities waren. Je kwam al snel met een aantal opties die uitstekend bij mij pasten. Doordat we regelmatig contact hadden was ik altijd voorbereid op wat er komen ging. Deze begeleiding zorgde ervoor dat zowel ik als kandidaat en de werkgever prima gesprekken hebben kunnen voeren.”


Jordi reviews Arye Kirzner

“Ik kreeg van Arye de vraag of ik open stond voor opdrachten. Toen ik aangaf hiervoor open te staan, was ik nog geen anderhalve week later aan de slag.”


Jan Willem reviews Arye Kirzner

“Ik heb de samenwerking met Arye als zeer prettig ervaren. Hij heeft oog voor detail, handelt zaken nauwkeurig af en is erg betrokken.
Arye is vriendelijk en kan dankzij zijn grote flexibiliteit snel schakelen en inspringen op behoeften van alle betrokkenen die in een huidige situatie bestaan. Ik zou Arye zeker aanraden als recruiter!”


Wladimir reviews Wander Amorim

“Wander heeft gedaan wat ik verwacht van een recruiter. Hij heeft tot op het laatste moment gezorgd dat ik de baan kreeg waar ik mijn zinnen op gezet had. Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad en ondanks dat Wander Engels spreekt weet hij precies wat hij moet doen om je te motiveren en er op aan te sturen. Kennis die je hebt kun je goed met hem delen, zodat hij je zeer goed in de markt kan zetten.

Als php developer kan ik hem zeker aanraden voor het vinden van jouw nieuwe job!”


Bryan reviews Sander Trommelen

“Sander is een betrokken persoon dat met je mee denkt en in contact met je blijft. In een korte tijd heeft hij wat moois voor me geregeld dus zeker een persoon om mee in contact te komen als je op zoek bent naar een mooi plekje.”


Marcel reviews Simon Becker

“Ik heb de samenwerking met Simon als erg prettig ervaren. Hij benaderde me omdat hij mijn profiel goed vond matchen bij een werkgever in de buurt. En dat klopte inderdaad!
Simon gaf me advies, evalueerde de sollicitatiegesprekken met me en hielp bij de onderhandeling.
Binnenkort begin ik aan een mooie nieuwe uitdaging!!”


Robert reviews Bas Oomkens

Bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging ben ik goed geholpen door Ardekay. Ik kan ze zonder meer aanraden.


Rudy reviews Michiel de Graaf

Michiel heeft me snel en professioneel aan een leuke opdracht geholpen. Stipt en komt zijn afspraken goed na.


Tim reviews Michiel de Graaf

Michiel is eerlijk in zijn werk en besteed veel tijd aan alle nodige details. Snel na ons eerste gesprek heeft hij mij in contact gebracht met een klant voor een zeer mooie en uitdagende opdracht.